Solucions

27/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra A és la lletra central d’avui i la resta són O,T,D,Q,U,I. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 27/10/2022 conté 56 paraules:

dad
dau
dia
iai
oda
tai
tat
tau
tia
aquí
atot
auto
data
dida
duta
iaia
iaio
iota
oiat
ouat
tatà
tato
tatú
tauó
taüt
toia
tota
tuia
tuta
uadi
ai-ai
àudio
datiu
diada
iodat
oiada
ouada
quota
taquí
aquità
ditada
doiuda
idiota
quítia
titota
additiu
atotada
auditiu
tau-tau
quiditat
quotidià
quiditatiu
dada o dadà
dita o dità
oidà o oïda
tita o tità

D’avui tutis:

quotidià

5 paraules més llargues:

atotada
auditiu
quiditat
quotidià
quiditatiu

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.