Solucions

26/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra P és la lletra central d’avui i la resta són O,I,A,T,N. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 26/10/2022 conté 84 paraules:

apa
api
nap
opi
paó
pap
pia
pió
pit
pop
pot
tap
tip
top
anap
àpat
apta
naip
napa
nipó
paia
paio
pana
pian
pipa
pipí
pita
piti
pitó
poni
pont
popa
pota
potó
tapa
tapí
tipa
tipi
aptot
nàpia
opiat
panna
panot
pantà
paona
papat
papió
piano
pinna
pinta
pítia
pontó
potto
tàpia
tapit
apatia
inapta
inòpia
nipona
opiata
opinió
papaia
patata
pàtina
patoia
patota
pinnat
pintat
apatita
opinant
pai-pai
pantina
papaïna
pontona
anapaïta
antipapa
inopinat
opianina
ponitana
antipatia
antitípia
poti-poti
papa o papà
pati o patí

D’avui tutis:

inopinat
opinant
ponitana

5 paraules més llargues:

antipatia
antitípia
poti-poti
anapaïta
antipapa

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.