Solucions

25/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra C és la lletra central d’avui i la resta són S,U,J,G,A,E. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 25/10/2022 conté 48 paraules:

asc
aüc
cas
cau
cec
cua
cuc
cus
ecs
ecu
gec
sac
sec
suc
auca
caca
casa
casc
caua
cega
cuca
esca
saca
saüc
suec
ucàs
accés
cacau
casca
cascú
cassa
causa
cussa
escac
escàs
escua
gasca
casaca
cuscús
escacs
succés
ceguesa
escassa
cassussa
juguesca
escassesa
seca o secà
sueca o suecà

D’avui tutis:

juguesca

5 paraules més llargues:

cassussa
juguesca
escassesa
ceguesa
escassa

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.