Solucions

24/08/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra E és la lletra central d’avui i la resta són F,O,I,A,U,R. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 85 paraules:

Paraules de 3 lletres:

arè
efa
eia
era
fer
feu
fre
rea
rei
reu

Paraules de 4 lletres:

aeri
afer
aire
àrea
èfor
erer
erra
erro
euro
fera
ferí
freó
freu
orfe
rafe
refí
rere
urea

Paraules de 5 lletres:

aèria
arreu
erari
erera
errar
error
fèria
ferir
feror
ferre
ferri
frare
furer
orfeó
ouera
raier
raure
refer
riera
rieró
riure
roure
ruera

Paraules de 6 lletres:

arrear
arrere
arrier
ererar
ferrar
ferrer
fèrria
oferir
ouaire
raiera
reòfor
rufera

Paraules de 7 lletres:

aerífer
aeròfor
aferrar
aurífer
eufòria
ferrera
firaire
forrera
furrier
referir
rifaire

Paraules de 8+ lletres:

aerífera
arrieria
aurífera
ferreria
ferrífer
furriera
orriaire
referrar
ferrífera

Avui tutis:

refiar-se
ferro o ferró

5 paraules més llargues:

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.