Solucions

23/08/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra L és la lletra central d’avui i la resta són V,E,O,S,N,C. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 66 paraules:

Paraules de 3 lletres:

cel
col
ell
els
leo
les
los
vel
vol

Paraules de 4 lletres:

cell
clec
clon
clos
coll
enol
évol
llec
lleó
lloc
llos
löss
ocel
solc
soll
solo
sols
vell

Paraules de 5 lletres:

colló
colós
elenc
envol
llosc
loess
ocell
oncle
selló
sòcol
velló

Paraules de 6 lletres:

cescle
cossol
enlloc
eslovè
llécol
novell
solell
vellós
volvós

Paraules de 7 lletres:

closell
conlloc
consell
coscoll
lleonès
onsevol
selenós

Paraules de 8+ lletres:

cononcle
escocell
esvellec
ovellenc
solellós
cloc-cloc
clovellós
sol o sòl
solsonenc

Avui tutis:

novel·lesc
colon o còlon
consol o cònsol

5 paraules més llargues:

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.