Solucions

22/08/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra P és la lletra central d’avui i la resta són I,A,S,C,N. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 70 paraules:

Paraules de 3 lletres:

apa
api
cap
nap
pap
pas
pia
pic
pis
psi
sap

Paraules de 4 lletres:

anap
aspa
aspi
capa
naip
napa
paca
paia
país
pana
pian
pica
pinc
pipa
pipí
sapa
spin

Paraules de 5 lletres:

capsa
caspa
caspi
nàpia
napís
nipis
paisà
pànic
panís
panna
pansa
passa
passi
pinna
pinsà
pispa
sapan
sipai
sípia

Paraules de 6 lletres:

càspia
pacana
papaia
pícnic
pinsap
pisana

Paraules de 7 lletres:

acàpnia
apiàcia
pai-pai
paisana
panissa
papaïna
picassa
pícnica
pinàcia
pinassa
piscina
sinapsi
en pac de

Paraules de 8+ lletres:

pica-pica
papa o papà
passa-passa
pisa o pisà

Avui tuti:

piscina

5 paraules més llargues:

passa-passa
pica-pica
acàpnia
apiàcia
pai-pai

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.