Solucions

20/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra E és la lletra central d’avui i la resta són Y,A,C,I,N,D. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

D’avui tuti:

cenyida

Paraules de 3 lletres:

cec
dea
diè
eci
eia
ena
ien
nen

Paraules de 4 lletres:

acne
aede
ànec
cena
cine
decà
dena
edèn
eina
enya
idea
indè
neci
nena
nyec

Paraules de 5 lletres:

àneda
càdec
ecidi
nècia
nènia

Paraules de 6 lletres:

acneic
addend
anyenc
cadena
cecidi
dècada
dianye
dienda
edènic
nedada

Paraules de 7+ lletres:

acneica
addenda
adenina
anyenca
cananea
canície
cenyida
ciència
decenni
deïcida
deïcidi
edènica
incendi

Paraules de 8+ lletres:

anadènia
cadència
canadenc
decència
decidida
endidada
acadenada
canadenca
nyec-nyec
accidència
decadència
incidència
indecència

5 paraules més llargues:

accidència
decadència
incidència
indecència
acadenada

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.