Solucions

19/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra M és la lletra central d’avui i la resta són U,A,C,S,E. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

Paraules de 3 lletres:

ama
amè
ema
emú
mac
mam
mas
mau
mec
mem
meu
mus
sem

Paraules de 4 lletres:

acme
amàs
àmec
asma
cama
cumè
esma
esme
maca
meca
mesa
mesc
meua
musa
musc
sama
sema
suma

Paraules de 5 lletres:

camac
camús
esmús
masec
massa
messa
meuca
mucus
musca
museu
mussa
sàmec
sèsam
sumac
summa
summe

Paraules de 6+ lletres:

camaca
camusa
càseum
escama
escuma
messes
semema
súmmum
camussa
esmussa
mussaca
mes o més
mama o mamà

D’avui tutis:

càseum

escuma

5 paraules més llargues:

camussa

esmussa  

mussaca

camaca

camusa

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.