Solucions

29/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra E és la lletra central d’avui i la resta són C,N,A,O,G,I. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 29/10/2022 conté 74 paraules:

cec
eci
eco
ego
eia
ena
gec
gen
ien
nen
neó
acne
ànec
cega
cegó
cena
cine
egea
eina
eocè
geni
neci
nena
oceà
ànega
cigne
ecoic
gènic
nècia
nènia
oneig
acneic
ecoica
eocena
gènica
goècia
ingeni
negoci
neogen
oceana
acneica
agència
anecoic
cananea
canície
canonge
ciència
eocènic
ginècic
negació
neògena
oceànic
anecoica
canoneig
cianogen
enneàgon
eocènica
genciana
geogènia
geogènic
ginècica
neogènic
oceànica
oncògena
geogènica
neogènica
oncogènia
oncogènic
gencianina
innocència
negociació
oncogènica
gencianàcia
oncogen o oncogèn

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.