Solucions

26/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra S és la lletra central d’avui i la resta són U,O,E,I,B,. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 36 paraules:

Paraules de 3 lletres:

bes
bis
bus
ses
seu
sis
sou
uís

Paraules de 4 lletres:

bisó
bosó
buós
ibis
obès
obús
oiós
ossi
ossó
sebó
sisè
sisó
sueu
suís
suós

Paraules de 5 lletres:

bessó
bisbe
bussi
bussó
esbós
essiu
obsés
ossós
seuós

Paraules de 6 lletres:

bissus
sessió

Paraules de 7+ lletres:

obsessió
obsessiu

Avui tutis:

obsessiu

5 paraules més llargues:

obsessió
obsessiu
bissus
sessió
bessó

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.