Solucions

23/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra I és la lletra central d’avui i la resta són C,N,Q,U,E,O. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon.

Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

Paraules de 3 lletres:

coi
eci
ien
nin
niu
noi
oci
qui

Paraules de 4 lletres:

cinc
cine
cuic
equi
inic
ioni
neci
nici
nino
oioi
quic
quin
unic
unio

Paraules de 5 lletres:

cinic
conic
coqui
ecoic
inici
io-io
ionic
ninoi
ninou
nocio
nociu
nunci
quico
uncio

Paraules de 6 lletres:

cinque
coccic
coccio
iconic
innocu
quicou

Paraules de 7 lletres:

coccini
eocenic
quinque

Paraules de 8+ lletres:

concoccio
equinocci
quincunci
quinquenni

D’avui tuti:

equinocci

5 paraules més llargues:

quinquenni
concocció
equinocci
quincunci
coccini

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.