Solucions

22/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra N és la lletra central d’avui i la resta són A,U,S,I,R. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 22/10/2022 conté 96 paraules:

ain
aní
ans
arn
nan
nas
nau
nin
niu
nua
nun
nus
nuu
ran
san
sin
una
ainu
anar
anís
ansa
ansí
anur
anus
arna
ínia
inri
insà
iuan
naia
nana
niar
nina
nuar
raní
runa
sana
sina
unir
urna
aïnar
ansar
ànsia
anura
arnar
arran
asiní
nansa
nansú
nariu
nassí
ruana
ruïna
runar
sanar
sansa
sarna
sauna
sínia
sinus
sunna
unari
urani
airina
ananàs
anisar
anuari
anúria
arniar
arsina
insana
insuau
iranià
nannar
narrar
nissan
ranura
unària
ursina
arranar
arriana
asarina
asinina
insània
saurina
siriana
urinari
arruïnar
assaïnar
insinuar
iraniana
sarraïna
urinària
assassina
assiriana
assassinar

D’avui tutis:

insinuar
saurina
ursina

5 paraules més llargues:

assassinar
assassina
assiriana
arruïnar
assaïnar

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.