Solucions

16/08/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra U és la lletra central d’avui i la resta són A,N,L,C,I. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 78 paraules:

Paraules de 3 lletres:

aüc
cau
cua
cuc
cul
nau
niu
nua
nuc
nul
nun
nuu
ulà
ull
una

Paraules de 4 lletres:

ainu
auca
aula
caua
clau
cluc
cuca
cuïc
culà
iuan
iuca
llau
lluc
lucà
luci
nuca
ulna
únic

Paraules de 5 lletres:

aculi
acull
alauí
allau
anual
àulic
cacau
calau
caliu
calua
cluca
cuina
culla
lauan
lluna
nucli
nunci
ullal
única

Paraules de 6 lletres:

anunci
àulica
aulina
càlcul
cànula
cucala
culana
llauna
lucana
lúnula
núcula
nul·la
núncia
uncial

Paraules de 7 lletres:

acícula
clucull
cuculla
inulina
llacuna
llucana
lul·lià
ullcluc

Paraules de 8+ lletres:

canícula
clucaina
ullcluca
lul·liana

Avui tutis:

canicula
clucaina
uncial

5 paraules més llargues:

lul·liana
canícula
clucaina
ullcluca
acícula

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les. El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions aquí.