Solucions

11/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra E és la lletra central d’avui i la resta són M,S,B,T,R. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

Paraules de 3 lletres:

bes
bet
erb
erm
ert
est
ete
mem
mer
mes
met
rem
res
ret
sem
ser
ses
set
tem
ter
tes
tet

Paraules de 4 lletres:

bebe
bres
erer
eret
esme
este
eter
rebe
rere
rest
sere
sete
test
tres
tret

Paraules de 5 lletres:

beset
esser
ester
estes
estre
metre
rebre
remer
retre
setet
temer
terme
terre
trese

Paraules de 6 lletres:

berber
emetre
estres
estret
membre
messes
mester
mestre
retret
sebest
sester
terebe
termes
terrer
tremer
treset

Paraules de 7+ lletres:

remetre
restret
tse-tse
sebester
semestre
setembre
terrestre

D’avui tuti:

setembre

5 paraules més llargues:

terrestre

sebester

semestre

setembre

remetre

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.