Solucions

08/11/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra S és la lletra central d’avui i la resta són P,D,U,I,O,T. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 08/11/2022 conté 73 paraules:

diòpsid
dipòsit
disostosi
dispositiu
dispost
dos
dosi
idus
isidi
isotip
isotipus
isòtop
odiós
oiós
opus
ossi
ossó
ossós
ossut
otídids
otitis
pis
pistó
pituïtós
pòsit
positiu
pospositiu
post
postís
postitis
potos
psi
psoïtis
ptosi
pudós
pus
sidós
sipió
sipo
sis
sisó
sit
siti
sítid
sítids
sodi
sòpit
sospitós
sot
sots
sou
sud
suid
suids
suís
suós
supí
supòsit
supositiu
susdit
tipus
tisi
tissú
toís
toisó
tos
tossut
tost
tust
tutsi
uís
upúpids
ustió

D’avui tutis:

dispositiu

5 paraules més llargues:

dispositiu
pospositiu
disostosi
supositiu
isotipus

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.