Solucions

08/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra O és la lletra central d’avui i la resta són N,G,I,L,Y,R. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu. Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 55 paraules:

Paraules de 3 lletres:

gol
gro
iol
noi
oir
oli
oró
roí
rol

Paraules de 4 lletres:

giró
goig
goll
gong
gorg
grog
ioni
liró
llor
niló
noli
nori
oioi
olor
orló
orni
orri
roig
roll

io-io

Paraules de 5 lletres:

gonió
gorrí
grony
lligó
llong
lloro
ninoi
oriol
rigor
ronyó

Paraules de 6 lletres:

gigoló
gironí
gorrió
grilló
grogor
llongo
oogoni

Paraules de 7+ lletres:

gongorí
grinyol
llinyol
llorigó
non-non
gori-gori
longilini
nino o ninó
nyigo-nyigo

Avui tuti:

grinyol

5 paraules més llargues:

nyigo-nyigo

 gori-gori

longilini

gongorí

grinyol

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.