Solucions

02/11/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si estàs buscant les solucions al joc Paraulogic d’avui, ets al lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra C és la lletra central d’avui i la resta són U,P,S,E,R,L. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del mig, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgueu.

Cada paraula endevinada et dona punts, i les paraules més valuoses s’anomenen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si us quedeu sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc d’avui. Hem ordenat les paraules segons la seva longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 02/11/2022 conté 85 paraules:

a recules o de recules
cec
cel
cell
celler
cellerer
cep
cepell
cer
cerc
cercle
cerer
cerrell
cescle
clec
cluc
clucull
crec
crep
crepè
crepuscle
cresp
crespell
creu
creuer
creure
cru
cruel
crup
cuc
cucurell
cucurull
cuell
cuer
cul
culer
culler
cullerer
cup
cupè
curs
curul
curull
cus
cuscús
ecs
ecu
escrú
escull
escures
espècul
llec
lluc
llusc
lucre
pec
pèlec
peüc
plec
prec
préssec
pucer
pulcre
rec
recel
recer
recés
reclús
recull
recurs
relluc
replec
ressec
ruc
ruec
rusc
sec
sepulcre
suc
succés
sucre
sucrer
suec
ullcluc
urc

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no estigueu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i som aquí per ajudar-vos amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el vostre vocabulari. Si no vau resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.